![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
0
دارم من حدود سه ماه پیش پاس ریکویست شدم برای ترم فال ولی به دلیل یک سری مسائل نتونستم پاسمو بفرستم و به آنکارا هم ایمیل زدم اونا گفتند واسه کرونا یکم راه میان ترممو دارن دیفر میکنن برای اسپرینگ سوالم اینه که آیا من الان پاسمو بفرستم آنکارا ویزارو ایشو میکنن با همون نامه و صرفا پذیرش جدید رو برای پرت ورودی میخوام؟ و اینکه اگه ویزا روش بیاد چند وقت زودتر از ترم میتونم برم کانادا؟ ممنون میشم اگه کسی اطلاعات داره کمک کنه.
2021-09-17 12:49:00 Canada ویزا #کانادا![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#کانادا
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
تو ایران بریم چشم پزشکی مورد تایید کانادا هست برای گواهینامه؟
2021-06-12 08:21:00 #Canada [گواهینامه] ویزا
من دارم احتمال ویزا شدن کالج از دانشگاه کمتره ؟ البته ما میخواهیم توی خاک کانادا اقدام کنیم و با گذروندن کورس زبان ویزای توریستی مون و تبدیل به تحصیلی کنیم
2021-08-29 08:21:00 #Canada [ویزای توریستی] ویزا
بعد از لیبل خوردن ویزا چقدر زمان داریم که وارد کانادا بشیم؟
2021-08-29 08:42:00 #Canada [کانادا] ویزا
این گوشیهای ما توی کانادا کار میکنه یا باید اونجا دوباره گوشی جدید بخریم؟ راهی برای آنلاک کردن داریم؟
2021-08-29 08:53:00 #Canada [کانادا] ویزا
وقت همه بخیر من پذیرش از یکی از دانشگاه های کانادا رو گرفتم واسه ترم زمستون الان واسه ویزا که میخوام اقدام کنم گویا از الان باید مدارکم رو سابمیت کنم اما من پولم دلار هست و دارم کم کم نقد میکنم و واریز میکنم به حسابم حالا واسه تمکن مالی پرینت چهار ماهه بخوام بگیرم اما فقط ماه اخر این همه پول به حسابم واریز شده شک برانگیز نیست؟ بهتره دیفر کنم یا با همین نامه تمکن مالی اقدام کنم؟
2021-08-29 11:58:00 #Canada [نامه تمکن مالی] ویزا
دخترم برا کالج میخواد اقدام کنه چقدر باید تمکن مالی براش بزارم و همچنین خودش باید تمکن مالی جدا داشته باشه میشه من مبلغی برا تمکن مالی تو ایران ارایه بدم برا طول تحصیل و یه اسپانسر تو کانادا برا هزینه زندگی و مسکن در کانادا این میتونه یه پونت مثبت برا آفیسر باشه؟؟
2021-08-29 12:05:00 #Canada [تمکن مالی] ویزا
کسی از بده که حین تحصیل در کانادا استادی پرمیت رو به owp تبدیل کنه؟ امکانپذیر هست؟ یعنی اول خود شخص استادی پرمیت داشته باشه و همسرش owp, بعد تصمیم بگیرن همسرش استادی پرمیت بگیره و خود شخص owp
2021-08-29 12:32:00 #Canada [استادی پرمیت] ویزا
میشه ایران دانشگاه آزاد بخونی و بشه ویزا تحصیلی آلمان یا کانادا گرفت ؟
2021-08-29 15:51:00 #Canada [دانشگاه آزاد] ویزا
من تازه عضو شدم میخواستم بدونم هزینه شهریه دانشگاههای کانادا حداقل و حداکثر چقدره ؟
2021-08-29 15:54:00 #Canada [میخواستم بدونم] ویزا
من دارم من میخواستم سند خونهام رو به عنوان یکی از وارد تای بیارم، ولی سند هنوز آماده نشده خیلیا گفتن میشه از سندقرارداد که اونم رسمی هست ترجمه گرفت و گذاشت حالا مشکل اینه ک این سند قرارداد تعداد صفحاتش زیاده(۴صفحه) و نمیشه همشو تو کلاینت اینفو اتچ کرد میشه فقط از صفحه اول و دومش گذاشت؟ گذاشتن کلللش باعث نمیشه افیسر حوصلش نگیره بخونه؟
2021-09-04 05:15:00 #Canada
روز همگي خوش يه سوال من حدود دو هفتس درگير ثبت نام پسرم در مدرسه پابليك هستم هنوز موفق نشدم ثبت نام كنم هر روز تماس ميگيريم ميگن منتظر بمونيد تماس ميگيريم براي ثبت نام بياين دو روز مدارس شروع شدن و ما هنوز بلاتكليف?? كسي ميدونه چيكار بايد بكنيم؟ Georges vanier secondary school اين مدرسه?
2021-09-10 12:26:00 #Canada
برای تمکن مالی من میخوام قولنامه ماشین بزارم که فروختم و حدودا ۷۰۰ تومن قیمت ماشین میشه بعد به نظرتون میتونم الان یک حساب ارزی باز کنم و حدود ۳۰ هزار دلار امریکا بزارم داخل حساب و تمکن بگیرم و توضیح بدم پول ماشینم بوده که فروختم و دلارش کردم گذاشتم توی حساب؟ تاریخ باز کردن حساب ارزی و گرفتن تمکن حدودا زیر یک هفته میشه
2021-08-30 09:48:00 #Canada